Sem Tomaž Kozamernik in rad sodelujem s posamezniki in podjetji različnih branž. Ne glede na vaše poslovno področje, naš skupni cilj je vedno enak:  zasnovati efektivno rešitev za predstavitev vaše identitete na spletu; izdelati spletno stran, ki bo vas in vaš posel o očeh obiskovalcev verodostojno predstavila; izdelati sodobno stran, ki bo učinkovito predstavila kar ponujate.

Vse to je verjetno enostavneje, kot si morebiti predstavljate.

Moje vodilo je: »Manj strank, a več pozornosti«. Cenim dobro podporo strankam. Ni prijetno, če si obravnavan kot naročnik #34123. Imam ime in imam osebnost, prav tako vi. Zato sem zavezan k odzivni podpori naročnikom preko email sporočil, telefona in spletnih storitev. Pristop je oseben, nikakor industrijski, pogovor poteka z osebo, ki vas posluša in poskuša razumeti.

Samostojni podjetnik – žlahtni Freelancer

Kot samostojni podjetnik že dolga leta delujem v “svobodnjaškem/Freelance” pogonu, nekako brez izključnega partnerja in odprt za različne ideje.

Mnogo let sem bil aktiven predvsem v knjigotrštvu in “outdoor” dejavnostih, od leta 2007 pa sem poslovno vedno bolj prisoten na svetovnem spletu, predvsem na področju razvijanja in upravljanja spletnih strani in trgovin. Vmes so se vedno znova ponujali tudi drugi izzivi.

Dolga leta sem na področju knjigotrštva (zlata leta te branže) sodeloval z založbo Kres iz Ljubljane, ki slovi po vrhunskih slikanicah. Ob tem sem tudi precej let uspešno in zelo aktivno sodeloval s podjetjem Koren sports d.o.o., podjetju ki je oralo ledino na “outdoor” in “team building” področju v Sloveniji in ki je širši javnosti znano predvsem po Adrenalinskih ter Pustolovskih parkih.

V nadaljevanju poslovne poti pa sem se vedno bolj navduševal nad svetovnim spletom ter se posvečal izdelavi spletnih strani in trgovin. Najprej so nastajale moje in naše, kasneje vedno bolj tudi za naročnike. Pri razvoju se naslanjam na Open Source / Odprtokodne rešitve, kar zagotavlja izjemno robustnost in skoraj neskončne možnosti – PrestashopWordPress.

Ponudba:

  • izdelava spletnih strani
  • izdelava spletnih trgovin
  • učenje smučanja
  • priprava in spremstvo na turnosmučarskih počitnicah v avstrijskih Alpah

Osebno

Življenje se mi vrti okrog družine, informacijskih tehnologij, prijateljskih kramljanj ob kavi in narave. Posebno mesto zasedajo gore, pa naj gre le za poglede navzgor ali pa smučanje, hojo in plezanje po vrhovih.

Sicer nisem kakšen športni fanatik, sem pa ljubitelj “outdoor” športov, predvsem zimskih. Najbolj srčno se navdušujem nad turnim smučanjem, kjer prevladujeta estetski vidik ter veselje ob spustu (malo manj ga je pri vzponu). Zimsko športno srce mi bije tudi za alpsko smučanje, deskanje in krpljanje ter vzpenjenje na zasnežene vršace, poleti pa v bistvu najraje sedim v senci, prosto v mediteranskem stilu. Seveda pa tudi poleti (s tem mislim del leta, ko ni snega) ne hiberniram, se pa vse bolj ali manj vrti okoli gora in narave.
Najljubša potovalna destinacija mi je Avstrija, sledi Italija, navdušuje pa Balkan.

Tehnološki razvoj sicer spremljam, zagotovo pa me fascinira računalništvo, kjer si dovolim pogledati tudi pod površje. Sem skoraj internetni odvisnik in pri tem ne iščem pomoči.

Nekaj podrobnosti o mojem življenju in mojih pogledih skozi objektiv objavljam: