WordPress

Izdelava spletnih strani za podjetja

Pospešite rast svojega podjetja z učinkovito spletno stranjo z visoko stopnjo konverzije.

WordPress je z naskokom najbolj priljubljena in razširjena platforma za objavljanje na spletu ter je primeren tako rekoč za izdelavo kakršne koli spletne strani, sistem pa je še posebej primeren za posameznike, podjetnike in druge, ki želijo krotiti stroške, a ne na račun kvalitete.

WordPress je z naskokom najbolj priljubljena in razširjena platforma za objavljanje na spletu ter je zelo primerna za tako rekoč za izdelavo kakršne koli spletne strani, sistem pa je še posebej primeren za posameznike, podjetnike in druge, ki želijo krotiti stroške, a ne na račun kvalitete.

wordpress za spletno stran podjetja
43,2 %

vseh spletnih mest poganja WordPress

63,4 %

je CMS tržni delež

54

od Top 100 podjetij na Inc. 5000 uporablja WordPress

Zakaj tako mala kot velika podjetja potrebujejo spletno stran?

Torej, če ste podjetnik oziroma lastnik podjetja, obrtnik, svetovalec…, zagotovo že imate spletno stran svojega podjetja ali storitve, v kolikor pa je slučajno še nimate, pa zagotovo razmišljate o tem, da bi jo ustvarili in objavili. Vsako podjetje, ne glede na to, ali gre za majhno novoustanovljeno ali veliko podjetje, potrebuje spletno mesto profesionalnega videza, ki v popolnosti predstavlja njihovo podjetje in blagovno znamko, da je lahko povsem korektno prisotno na spletu.

Zagon spletne strani je v teh dneh postal enako pomemben kot zagon katerega koli podjetja. Nekateri celo najprej objavijo svoje spletno mesto in tržijo svoje podjetje, še preden podjetje zaživi tudi sicer na trgu. Raziskave kažejo, da več kot 90% potrošnikov poišče informacije na spletu, še preden opravi kakršen koli dejanski nakup ali odda poizvedbo, zaradi česar je za vsa podjetja, še zlasti pa za mala podjetja, tako zelo pomembno, da izdelajo spletno stran in tako komunicirajo svoje poslanstvo in storitve. Boljša kot je zasnova spletnega mesta za mala podjetja, večja je možnost za boljšo spletno prisotnost.
izdelava spletnih strani

WordPress je zelo primerna platforma za izdelavo strani podjetja

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin, o tem ni dvoma. Več kot 43% vseh spletnih mest je danes zgrajenih v WordPressu, med CMS (Content managment system) platformami pa WordPress dosega kar 65,2% trga.  WordPress je sprva nastal kot platforma za bloganje, z leti pa se je razvil v največji in najbolj vsestranski sistem za upravljanje vsebin, ki nam omogoča ustvarjanje popolnoma delujočega spletnega mesta in mobilne aplikacije. WordPress ponuja popolne rešitve za podjetja vseh vrst in velikosti. To dokazuje tudi dejstvo, da WordPress poganja spletne strani večino današnjih podjetij, recimo tudi 62% od 100 najhitreje rastočih podjetij v ZDA uporablja WordPress. Obstaja ogromno razlogov, zakaj bi morala vas podjetja uporabljati WordPress za svoje poslovno spletno mesto.

WordPress za svoje spletne strani med drugimi uporabljajo tudi: bloomberg.com, etsy.com, grammarly.com, microsoft.com, nypost.com, udemy.com, vimeo.com in zillow.com, TED, TechCrunch, UPS in CNN, Mashable, Nasa, Mozilla, Coca Cola, Wall Street Journal…

WordPress je enostaven za uporabo

Ena najboljših stvari pri WordPressu je, da je tako zalo enostaven za uporabo. Intuitivni vmesnik omogoča preprosto dodajanje strani, objav, slik in drugih funkcij, hitro in z malo truda. WordPress je zelo enostaven za uporabo in ima intuitiven vmesnik. Ker je tehnologija tako preprosta, se čas, porabljen za formatiranje, močno zmanjša.

WordPress je odprtokoden

WordPress je odprtokoden, kar pomeni, da si ga lahko vsakdo naloži in spremeni poljubno. Pomeni tudi, da ga nešteti razvijalci nenehno pregledujejo, spreminjajo in izboljšujejo – ustvarjajo boljši izdelek za vse.

Upravljajte svoje spletno mesto od koder koli

WordPress temelji na brskalniku. Lahko se prijavite iz katerega koli računalnika ali mobilca, povezanega z internetom, in upravljate svoje spletno mesto. To pomeni, da vam za dostop do spletnega mesta ni treba ničesar prenesti ali imeti posebne programske opreme – prijavite se lahko od koder koli.

WordPress je samozadosten sistem

Ustvarite lahko novo stran, dodate slike, oblikujete besedilo, ustvarite galerije in še več neposredno v WordPressu, brez programske opreme tretjih oseb. Če pa WordPressu dodamo še orodje za izgradnjo strani kot je Elementor, pa so možnosti skoraj neskončne.

Iskalniki obožujejo WordPress spletne strani

Programska koda WordPress-a je zelo čista in preprosta, kar iskalnikom olajša branje in indeksiranje vsebine spletnega mesta. Poleg tega ima lahko vsaka stran, objava in slika svojo lastno metaoznako s ključnimi besedami, opisom in naslovom ter je optimizirana za določene ključne besede, kar omogoča zelo natančno optimizacijo iskalnikov. Na voljo imamo tudi odlične vtičnike za dodatno optimizacijo, kot je Yoast SEO plugin.

Vi imate nadzor nad svojo spletno stranjo

Nič več čakanja, da vaš spletni oblikovalec naredi preproste posodobitve vašega spletnega mesta. Z WordPressom imate nadzor nad skoraj vsemi vidiki svojega spletnega mesta in lahko preprosto sami izvedete te preproste posodobitve.

Dizajn vašega spletnega mesta je 100 % prilagodljiv

WordPress deluje kot motor vaše spletne strani. Videz in delovanje spletnega mesta je mogoče 100 % prilagoditi, tako da lahko vaša blagovna znamka zasije na vašem spletnem mestu in vašim obiskovalcem zagotovi edinstveno izkušnjo.

urejevalnik WordPress oblikovne teme

Blog je vgrajen in pripravljen za uporabo

Ker je bil WordPress prvotno ustvarjen kot platforma za bloganje, so zmožnosti bloganja vgrajene in jih je po želji preprosto integrirati. Nastavitev RSS/e-poštnih naročnin na vaš spletni dnevnik, zmožnosti komentiranja in samodejno dodajanje najnovejših objav v spletnem dnevniku na druge strani spletnega mesta (na primer na vašo domačo stran) so zelo enostavne za nastavitev in pomagajo razširiti vaše podjetje. doseči in narediti vaše spletno mesto bolj dinamično in interaktivno.

WordPress je varen in enostaven za posodabljanje

Ko se v WordPress-u odkrije ranljivost, se ta hitro in strokovno odpravi. Po novem, se varnostni popravki namestijo samodejno preko sistema šifriranih linij, medtem ko mi spimo. Poleg tega, WordPress zagotavlja izjemno preproste posodobitve z enim klikom, tako za jedro, kot tudi za nameščene oblikovne predloge ter vtičnike.

Razširitev funkcionalnost WordPress spletne strani z vtičniki

Medtem ko lahko teme spremenijo videz vašega spletnega mesta, lahko vtičniki spremenijo funkcionalnost – in so prav tako enostavni za uporabo. Vtičniki lahko hitro spremenijo videz in občutek vašega spletnega mesta z dodajanjem funkcij, kot so orodje za razporejanje, spletni klepet, video galerija ali spletna trgovina. Če se lahko spomnite funkcije, ki jo želite, zagotovo obstaja vtičnik, ki to omogoča.

WordPress namestitev vtičnikov

Vsakdo v podjetju lahko upravlja z vsebino

Privzeto ima WordPress prilagodljivo administracijsko okolje, ki se prilagodi dodeljeni vlogi, kot sta urednik ali avtor. Administracijska plošča je tako enostavna, da je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in urejanje vsebine, stvar minut. Nastaviti je mogoče tudi postopek pregleda, tako da ni objavljena nobena neavtorizirana novica ali sprememba obstoječih vsebin.

Ko rastete, WordPress raste z vami

WordPress je tako zmogljiv in primeren tudi za strani z velikim obsegom prometa, da poganja tudi spletna mesta CNN, New York Times, Reuters … Tako ni pomembno, kako veliki ste, dobro je vedeti, da ne glede na rast, spletne strani ne bo potrebno seliti na drugo platformo, saj vas WordPress v rasti povsem podpira. WordPress spletna stran raste z vami.

WooCommerce integracija

Če gradite spletno mesto e-trgovine za spletno prodajo, lahko svoje spletno mesto preprosto pretvorite v trgovino s preprostim vtičnikom WooCommerce.

Priljubljena izbira mnogih lastnikov spletnih trgovin je WooCommerce. Kar pojasnjuje, zakaj je WordPress tako priljubljen za spletna mesta e-trgovine: WordPress se odlično integrira z WooCommerce.

WooCommerce je bil dobesedno zgrajen za delo na WordPressu.

woocommerce za wordpress

FAQ – Pogosta vprašanja o WordPress-u

Je WordPress primeren za izdelavo spletne strani podjetja?

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin, o tem ni dvoma. Več kot 43% vseh spletnih mest je danes zgrajenih v WordPressu, med CMS (Content managment system) platformami pa WordPress dosega kar 65,2% trga.

WordPress ponuja popolne rešitve za vse vrste in velikosti podjetij. To dokazuje tudi dejstvo, da WordPress poganja spletne strani večino današnjih podjetij, recimo tudi 62% od 100 najhitreje rastočih podjetij v ZDA uporablja WordPress.

WordPress za svoje spletne strani med drugimi uporabljajo tudi: bloomberg.com, etsy.com, grammarly.com, microsoft.com, nypost.com, udemy.com, vimeo.com and zillow.com, TED, TechCrunch, UPS in CNN, Mashable, Nasa, Mozilla, Coca Cola, Wall Street Journal…

Koliko stane izdelava spletne strani za podjetje?

How long is a piece of string? V resnici je žal tak odgovor zelo težko podati. Res je, cena izdelave spletne strani je precej raztegljiva in odvisna od tega, kaj želimo in kaj sploh potrebujemo. Povsem jasno je, da izdelava pristajalne strani / landing page ne more biti enak strošek kot postavitev spletne trgovine.

Običajno izdelane spletne strani vrednotimo na približno 900 eur, a je dejanska cena precej odvisna od vaših potreb. Tako enostavno predstavitveno stran lahko postavimo že za manj kot 400 evrov, korporativno stran lahko za 900, medtem ko spletna trgovina običajno stane nekaj več, a tudi to ni nujno.

Torej, pričakovano se cena lahko giblje med 390 in 1800 eur, lahko tudi več.

Ali velike blagovne znamke uporabljajo WordPress?

Vsekakor! WordPress poganja 36,28% od 1 mio najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu. Med drugim WordPress poganja spletna mesta, kot so TED, TechCrunch, UPS in CNN, Mashable, Nasa, Mozilla, Coca Cola, Wall Street Journal.

Ali lahko uporabim WordPress za izdelavo spletne trgovine?

Seveda!

Ne samo, da je to mogoče, WordPress je pravzaprav najbolj priljubljen način za izgradnjo trgovine e-trgovine. Po podatkih BuiltWith 42 % trgovin e-trgovine uporablja WordPress z vtičnikom, imenovanim WooCommerce.

Je WordPress varen?

Zagotovo. Na splošno je WordPress zelo varna in zanesljiva platforma. Vendar to ne pomeni, da smo popolnoma ranljivi pred zlonamernimi napadi, hekerji in zlonamerno programsko opremo na vašem spletnem mestu.

Na srečo nam WordPress olajša izboljšanje varnosti našega spletnega mesta z različnimi naprednimi funkcijami.

Je WordPress optimiziran za SEO?

SEO lahko prispeva ali uniči uspeh vašega spletnega mesta. Torej je to nekaj, na kar se moramo osredotočati že od samega začetka izdelave spletne strani.

WordPress je že v osnovi pripravljen za optimizacijo za iskalnike (SEO). Vtičniki pa lahko dodatno povečajo možnosti vašega spletnega mesta v iskalniku. Priljubljena izbira je Yoast, ki lahko analizira SEO objav in nam pomaga izboljšati verjetnost boljših rezultatov v Googlu in drugih iskalnikih. Yoast ima na svojem spletnem mestu celo obsežen vodnik, ki vas vodi skozi postopek izboljšanja SEO celotnega spletnega mesta WordPress.

Ali delujete po celotni Sloveniji?

Seveda. Naročniki spletnih strani prihajajo z vseh kotičkov Slovenije ter precej tudi iz Nemčije, tako da krajevnih omejitev ni. Sem sicer lociran v Tržiču na Gorenjskem, a za izdelavo spletne strani ni potrebno osebno srečanje, saj vse potrebno lahko opravimo na daljavo preko odličnih spletnih orodij.

kontakt

Zagotovite si spletno stran, kakršno si želite in zaslužite

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

Pogovorimo se o vaših izzivih in težavah.

Premislimo o strategiji, kako jih premagati.

Podrobneje se spoznate z mojim načinom dela.

Ocenimo vrednost vašega projekta in določimo ceno.

Odgovorim na vsa vaša morebitna vprašanja!

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve