Proces izdelave spletne strani

Sodoben pristop k oblikovanju spletnih strani za zagotavljanje rešitev, ki so učinkovite pri doseganju vaših poslovnih ciljev.

Spletno oblikovanje na misiji

Spletno oblikovanje, ki združuje uporabniško izkušnjo s posredovanjem zgodbe blagovne znamke za ustvarjanje privlačnih spletnih mest. Razvijamo všečen dizajn, brezhibne interakcije in nepozabne digitalne izkušnje za učinkovito posredovanje vašega sporočila.

Oblikujem in razvijam odzivne spletne strani, ki izgledajo odlično na kateri koli napravi. Osredotočanje na zagotavljanje popolnih oblikovalskih rešitev z odličnim WordPress uporabniškim vmesnikom, kar ustvarja odlične pogoje za rezultate.

Vsakega projekta se lotim kot partnerstvo za vzpostavitev dolgoročne rasti vašega podjetja. 

Proces izdelave spletne strani
Proces

Postopek nastajanja spletne strani ali trgovine je lahko enostaven

1.

Spoznavanje in začetni posvet

Pogovorimo se, da tako bolje spoznam vaše zamisli, poslovanje in cilje.

Vzamem si čas za spozavanje vaših namer, želja in poslovanja. Vaša zgodba, cilji in izzivi so pomembni za izris zemljevida in strukture spletne strani. Z boljšim razumevanjem vas in vaših ciljev, skupaj lažje ustvarimo optimalno rešitev.

2.

Strategija in oblikovanje

Določimo arhitekturo, zemljevid, vsebino in izgled spletne strani.

Nekateri temu pravijo umetnost, drugi znanost, velja pa oboje. Moj pristop sledi StoryBrand predlogi,  oblikovanje sloni na preverjenih rešitvah, ki nudijo kar najboljšo uporabniško izkušnjo obiskovalcem vaše spletne strani. Ustvarimo dizajne, ki niso le estetsko prijetni, temveč tudi preprosti za interakcijo.

3.

Izvedba in zagon

Vse opravljeno v fazi strategije in oblikovanja implementiramo v nekaj oprijemljivega.

Strategija se sreča z izvedbo v poglobljenem procesu lansiranja. Vaša spletna stran bo polno delujoča še pred fazo prevzema. Ob zagonu spletne strani sem z vami in vam nudim vso potrebno podporo.

4.

Optimizacija

Splet je zelo dinamično mesto in spletne strani so izdelane z zavedanjem tega dejstva.  Vsekakor ohranjemo možnosti za izboljšave na podlagi izkušenj po zagonu projekta.

Ko je vaše spletno mesto zaživelo, spremljamo delovanje, obisk in izpolnitev ciljev. Na voljo so nam različni podatki, ki služijo SEO in uporabniški optimizaciji. Prav v prilagajanju in optimizaciji se skrivata uspeh in prava rast.

Na voljo so različne storitve podpore in vzdrževanja za nadaljnjo rast in optimizacijo vaše spletne prisotnosti.

Vse o izdelavi spletne strani ali trgovine

Pospešite rast svojega podjetja z učinkovito spletno stranjo z visoko stopnjo konverzije.

Spletne strani poganja odlična programska platforma WordPress, ki je v svetu daleč najbolj priljubljeno orodje za izdelavo spletnih strani vseh vrst. Upravljanje strani, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter ostala opravila so povsem enostavna.

Optimizirane spletne strani za želene rezultate

WordPress je izredno zmogljivo orodje, med lastnosti so tudi:

 • enostavno objavljanje in posodabljanje vsebin
 • neomejeno število kontaktnih obrazcev
 • neomejeno število slikovnih galerij
 • neomejeno število strani in prispevkov (blog)
 • iskalnikom prijazna zasnova za boljše pozicije med zadetki (SEO)
 • možnost uporabe izjemnega vizualnega Elementor urejevalnika
 • zelo varno programsko jedro
 • 63,4% je vseh CMS strani na spletu poganja WordPress

Nega spletne strani in podpora

Vaša spletna stran ni nikoli dokončna. Po objavi za obdobje pol leta prevzamem skrb nad tehničnimi vidiki spletne strani ter vam stojim ob strani s podporo pri uporabi. Vi se lahko povsem posvetite svojemu poslu in poslanstvu.

Po uvodnem obdobju pa sodelovanje nadaljujemo po dogovoru in v obsegu, ki ustreza vam.

In koliko nas bo to stalo?

How long is a piece of string? Običajno izdelane spletne strani vrednotimo na približno 900 eur, a je dejanska cena precej odvisna od vaših potreb. Tako enostavno predstavitveno stran lahko postavimo že za manj kot 400 evrov, korporativno stran lahko za 900, medtem ko spletna trgovina običajno stane nekaj več, a tudi to ni nujno.

01.

Osnovni paket

390 eur
02.

Standardni paket

900 eur
03.

Premuim paket

1600 eur
04.

Spletne trgovine

490 – 2490 eur
cena spletne strani za podjetja

FAQ – Pogosta vprašanja o procesu

O čem se lahko pogovorimo na posvetu o spletnem oblikovanju?

Razpravljali bomo o vaših ciljih spletnega oblikovanja, ciljnem občinstvu, konkurentih in digitalni strategiji. Na podlagi te razprave vam bomo dali prilagojen predlog spletnega oblikovanja in akcijski načrt za rast vašega podjetja na spletu na najboljši možni način.

Kako dolgo bo trajalo dokončanje moje spletne strani?

Običajno potrebujemo približno 20 delovnih dni, da dokončamo naša osnovna in poslovna spletna mesta. Dostava spletnih mest za e-trgovino traja približno 30 dni. (Odvisno od števila izdelkov in morebitnih specifičnih funkcionalnosti)

Ali boste vzdrževali našo spletno stran, ko bo dokončana?

Da, zagotovo ga imamo. Zagotavljamo podporo za gostovanje in vzdrževanje za vsa naša spletna mesta za fiksno mesečno pristojbino za vzdrževanje. Poskrbeli bomo za manjše spremembe dizajna, nalaganje vsebin, varnost, posodobitve in gostovanje.

Potrebujem SEO, katere druge storitve nudite?

SEO je naš najljubši tržni kanal in lahko vam pomagamo, da se za vaše ključne besede uvrstite med prve 3 Googlove lestvice. Nudimo tudi naslednje storitve:

kontakt

Zagotovite si spletno stran, kakršno si želite in zaslužite

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

Pogovorimo se o vaših izzivih in težavah.

Premislimo o strategiji, kako jih premagati.

Podrobneje se spoznate z mojim načinom dela.

Ocenimo vrednost vašega projekta in določimo ceno.

Odgovorim na vsa vaša morebitna vprašanja!

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve