Dodosvetuje.si

DomovDodosvetuje.siDodosvetuje.si
dodosvetuje.si

Predstavitvena stran knjige Dodo se pogovarja

Cilj priročnika Dodo se pogovarja in spletnega mesta Dodosvetuje.si je približati ter predstaviti psihoterapijo širši javnosti – še posebej potencialnim uporabnikom, ki ne želijo le omiliti simptomov duševnih stisk, kot sta na primer tesnobnost in depresivnost, temveč hočejo z njeno pomočjo izboljšati kvaliteto življenja, pa ne vedo, kako začeti in tudi klientom, ki so v psihoterapevtsko obravnavo že vključeni.

Projekt in izvedba

Tehnična izvedba spletne strani po predlogi oblikovalca. Spletna predstavitev nove knjige Dodo se pogovarja : vodnik po psihoterapiji.

Po zasnovi je spletna stran enostavna in pregledna, podaja vse ključne informacije, brez motečih elementov. Stran poganja WordPress.

Oblikovna zasnova: Kostja Bras

Rešitve

Lastnosti

Rešitev

Cilj priročnika Dodo se pogovarja in spletnega mesta Dodosvetuje.si je približati ter predstaviti psihoterapijo širši javnosti.

Spletna stran podaja informacije o knjigi v zelo skrbno odmerjeni količini in na pregledan način. Dodane so vse ključne informacije, brez nebistvenih vsebin. 

Prvi psihoterapevtski
priročnik v Sloveniji

V priročniku boste spoznali ptiča Doda, ki svetuje Ani, potem ko se je po ločitvi znašla v duševni stiski in razmišlja, ali bi poiskala pomoč pri psihoterapevtu. 

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

Prejšnje delo

Idrija.com

Naslednje delo

ClimbReady

climbready - izdelava woocommerce spletne trgovine

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve