Kofce.si

kofce.si

Spletna stran Planinskega doma na Kofcah

Spletna stran pregledno in celovito predstavlja znamenit Planinski dom na Kofcah s ponudbo. 

Projekt in izvedba

Zasnova, oblikovanje ter izdelava dvojezične spletne strani. 

Gre za predstavitveno stran doma na Kofcah, vključno z opisom lokacije, dostopi, kulinarično in drugo ponudbo, omogoča pa tudi neposredno rezervacijo in plačila namestitve. 

Spletna stran deluje lahkotno, je bogata z lepimi fotografijami ter je pregledna in enostavna za uporabo. Vsebinsko poudarja odlično umestitev doma v naravno gorsko okolje in ponudbo, s poudarkom kulinarike, predvsem izjemno ponudbo štrukljev, po katerih dom tudi slovi. Na strani je mogoča tudi hitra rezervacija namestitve, vključno s plačilom. 

Po zasnovi je spletna stran enostavna in pregledna, podaja vse ključne informacije, brez motečih elementov. Stran poganja WordPress.

Rešitve

Lastnosti

Rešitev

Planinski dom na Kofcah se nahaja na južnem pobočju Košute, ravno malo nad gozdno mejo, od koder se nam ponuja čudovit razgled na okoliške hribe vse do našega očaka Triglava, v daljavi pred domom pa spokojno poležava Ljubljanska kotlina. Za domom se vzpenjajo dvatisočaki, ki v lepem vremenu kar vabijo, da se povzpnemo nanje in občutimo svojo majhnost v primerjavi z mogočnostjo narave.

Spletna stran zelo všečno in pregledno predstavi dom z okolico in ponudbo. Omogoča enostavno navigacijo po strani. Seveda kar kliče k rezervaciji. 

PLANINSKI DOM NA KOFCAH.
Priljubljena koča pod grebenom Košute in s širokim razgledom!

 

Preživite prijeten oddih na najlepši planini pod Košuto

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

Vesna - zelena stranka. Izdelava spletne strani
Prejšnje delo

Vesna – zelena stranka

Naslednje delo

Naroči štruklje

Naroci-strruklje.si

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve