Mojster Sime

DomovMojster SimeMojster Sime
www.mojstersime.si

Sime, Svedri & Mali Fedri

SIME FEDRI & MALI SVEDRI je projekt, ki otrokom ponudi prostor, kjer se lahko igrajo brez strukturiranih navodil odraslih, so kreativni, inovativni, sodelujejo in prek dela z rokami gradijo svoje možgane. Ob tem se naučijo, da zmorejo, da so napake del učenja in tudi, kako sploh delujejo svet in stvari okoli njih.

Projekt in izvedba

Zasnova, oblikovanje in izdelava dinamične in razgibane sodobne spletne strani. Poganja WordPress CMS.

Spletna stran je zastavljena bolj ali manj kot onepager, se pravi, vsebina je povečini objavljena na eni strani, podrejeno pa lahko pripravljamo pristajalne strani ter prikaz posamičnih prispevkov v blogu, strani pa smo dodali tudi Woocommerce spletno trgovino.

Spletno stran poganja WordPress, je sodobno oblikovana ter je popolnoma “responsive”, se pravi se prilagaja različnim napravam – optimalno je prikazana tako na monitorju, kot na tablici in mobilcu.

Rešitve

Lastnosti

Rešitev

Namen strani je predstavitev Mojstra Simeta, ki slovi po svoji radovednosti, inovativnosti in izjemnih ročnih spretnostih. 

Ker gre za tako igrivega izumitelja, je bilo to potrebno prenesti tudi na spletno stran, zato je stran oblikovana nekoliko bolj smelo in neobičajno, a še vedno omogoča enostavno uporabo. 

Spletni strani smo naknadno dodali tudi S-BOX spletno trgovino. 

Mojster Sime je v resnici prej izumitelj kot mojster. V svoji delavnici se igra z idejami in rešitvami za nove rekvizite za team buildinge in escape roome, igrala, športne in učne pripomočke. Zanj so problemi izziv, napake priložnost in učenje igra.

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

opsy.si - modna trgovina
Prejšnje delo

opsy.si

Naslednje delo

robaxo gaming gear

robaxo gaming gear - izdelava spletnega kataloga

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve