robaxo gaming gear

Domovrobaxo gaming gearrobaxo gaming gear
www.robaxo.com

robaxo. Ready to Play?

Pravi kos igralne opreme je tisti, ki ponuja uporabo in funkcije, ki niso na voljo v običajnih zunanjih napravah za osebni računalnik. Miška ali tipkovnica, namenjena igralcem iger, mora vsebovati rešitve, ki jim pomagajo pri doseganju zmage. Poiščite pravo komponento, ki ustreza vaši igri

Projekt in izvedba

Idejna zasnova, oblikovanje in izdelava spletnega kataloga izdelkov robaxo. WordPress CMS & WooCoomerce.

robaxo je blagovna znamka opreme za dom ter igralne opreme, ki med drugim zajema miške, tipkovnice, slušalke in stole, namenjene igralcem, ki iščejo visoko kakovostne izdelke po razumnih cenah, tako da lahko vsak preizkusi svojo moč v virtualni konkurenci.

Spletno stran poganja WordPress, osnova kataloga izdelkov pa je WooCoommerce. Prodaja izdelkov se vrši preko partnerjev (mimovrste, Shoppster...) zato na strani naročila niso mogoča, čeprav je v ozdaju celovit ecommerce sistem. Oblikovanje je bolj tehnične narave, kot se za branžo tudi spodobi. Seveda je popolnoma “responsive”, se torej prilagaja različnim napravam – optimalno je prikazana tako na monitorju, kot na tablici in mobilcu.

Rešitve

Lastnosti

Rešitev

Sodoben spletni katalog izdelkov za gaming in dom. 

Oblikovana tehnično, z bogatim naborom naprednih funkcionalnosti.  

Ready to play?

 

Do it with robaxo !

Zagotovite si spletno stran, ki prodaja.

V kolikor želite optimizirati svojo spletno stran in izboljšati komunikacijo s strankami ali pa želite izvedeti, kako vam lahko pomagam – zahtevajte klic.

Prejšnje delo

Mojster Sime

Naslednje delo

Idrija.com

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve